Olemme muuttaneet! Uusi osoite Mittatie 23, 01260 Vantaa

Tervalepän saunablogi

Saunatrendejä ja vinkkejä saunan sisustamiseen

Laudeliina

LAUDELIINA JA PULLOTUNNISTEET

Joko olet huomannut uuden, upean laudeliinamme, jota koristaa Anne Mattilan tunnelmallinen maalaus? Tämä puolipellavainen laudeliina on kuin taideteos saunassa.

Lue lisää

Suomen Tervaleppä Oy:n uuden hallin rakentamisessa on päästy seuraavaan vaiheeseen. Perustukset on tehty ja käynnissä on runkorakenteiden kuten teräsrunkojen ja seinäelementtien pystyttäminen. Tontilla häärii jo useampi iso nosturi. Asennusta odottaa myös Suomen ensimmäinen Kingspanin täyspitkäkattoelementti.

Lue lisää

Havainnekuva hallin julkisivusta

Saman kadun varrella, uudessa osoitteessa

Suomen Tervaleppä Oy on aloittanut uusien toimitilojen rakentamisen. Tulevana suvena nousee upouusi yli 600 neliötä kattava halli. Uudet toimitilat sijaitsevat saman kadun varrella kuin nykyinen hallimme, mutta uudessa osoitteessa: Mittatie 23.

Lue lisää

Kotoisa-ohjelman toinen kausi alkaa MTV3-kanavalla helmikuussa ja Suomen Tervalepän tuotteet ovat hyvin esillä ensimmäisessä jaksossa.

Remontoitavaan saunaan valittiin paneeliksi erityisen tumma ja leveä 15×150 sts lämpökäsitelty haapapaneeli ja lauteiksi 43×200 lämpökäsitelty haapalaudelankku, sekä valmis saunajakkara.

Jakso esitetään MTV3-kanavalla 6.2 klo 20:00. Muista katsoa!

Lue lisää