Asuntomessut Hyvinkäällä 12.7–11.8.2013

Suomen Tervaleppä on mukana Hyvinkäällä järjestettävillä Asuntomessuilla 2013. Mallisaunamme löytyvät taloista numero 15 ja 21. Tule sinäkin katsomaan saunatrendien uusimmat tuulet!

Asuntomessut on asuntorakentamisen sekä -sisustamisen joka vuotuinen yleiskatsaus. Messut tarjoavat havainnollistavia esimerkkejä hyvästä asumisesta niin kuluttajille kuin alan ammattilaisillekin. Asuntomessut järjestää Suomen Asuntomessut aina senvuotisen isäntäkunnan kanssa. Asuntomessujen päämääränä on parantaa asumisen laatua ja itse tietoutta asumisesta. Asuntomessut pidetään aina eri vuosina eri puolilla Suomea ja tänä vuonna Asuntomessut järjestetään Hyvinkäällä Kravunharjussa. Messualueelle nousee 30 omakotitaloa. Alue sijaitsee 3,5 kilometrin päässä Hyvinkään keskustasta. Messut ovat avoinna 12.7.-11.8.2013 joka päivä klo 10.00-18.00.

Messuilla on esillä meidän tuotteista esimerkiksi leveää ja massiivista lankkulaudetta.  Messutalossa numero 21 esillä on muun muassa leveät (43 x 160 PHL), tervaleppäiset massiivilauteemme. Talossa 15 esillä on taas trendinhuipulla ratsastavat, vieläkin leveämmät (43×200 PHL) haapaiset massiivi lankkulauteet.  Käy katsomassa suunnittelijoiden suunnittelemat tyylikkäät saunat.

Asuntomessujen sivuille pääset klikkaamalla kuvaa:

http://www.asuntomessut.fi/

Lähteenä tekstissä on käytetty: http://www.asuntomessut.fi/toiminta-ajatus.