Olemme muuttaneet! Uusi osoite Mittatie 23, 01260 Vantaa

Oma design sauna – helposti ja vaivattomasti

uusi kuva

Oletko haaveillut omasta design saunasta, moderneista linjoista ja tyylikkäistä ratkaisuista? Haluaisitko saunasi näyttävän sisustuslehtien kuvissa esiintyviltä mallikkailta saunoilta? Se ei ole edes kovin hankalaa sillä Suomen Tervalepän tuotteilla sinun on helppoa suunnitella oma design saunasi. Kaiken tuon päälle asentaminen on vielä helppoa ja mutkatonta.

Suomen Tervalepän laajalla ja laadukkaalla tuotevalikoimalla suunnittelet oman design saunasi, juuri sellaiseksi kuin itse haluat. Tuotesarjamme ovat rakennettu siten, että ne ovat jokaisen kuluttajan saatavilla. Eli kuka vain voi rakentaa itselleen oman design saunan. Tavoitteenamme on tarjota erikoispuutavaraa legopalikoiden periaatteella: asiakas voi tehdä elementeistämme esimerkiksi yksilöllisen laudekokonaisuuden.

Pientuotteet

Saunadesign tuotteet

Suomen Tervaleppä on omilla innovaatioillaan ollut kehittämässä suomalaista saunadesignia jo 20-vuoden ajan. Päätuotteiksemme olemme luokitelleet siis saunadesign tuotteet. Toimenkuvaamme kuuluu vahvasti tuotteiden myynnin lisäksi myös uusien tuotteiden kehittäminen. Olemme tuoneet markkinoille monia tunnettuja saunadesign tuotteita ja niistä yksittäisiä maininnan arvoisia, jotka ovat olleet osana kehittämässä Suomen saunasisustamista, on muun muassa ilmankiertovaloelementti, aaltolaude ja valopaneeli.

Muutamia ehdotuksia design ilmeen luomiseen:

Meillä on kattava saunatuoteperhe materiaaleina tervaleppä, haapa ja lämpökäsitelty haapa. Valitse siis aluksi tyyliisi sopiva materiaali. Haluatko saunaasi esimerkiksi raikasta vaaleaa vai esimerkiksi hieman tummemman tunnelman?  Materiaalin valinnalla pystyt vaikuttamaan siihen helposti.

Aaltolaude on yksilöllisen näköinen ensiluokkainen laude ja on pysynyt kuluttajien suosiossa jo noin kahdeksan vuotta. Se on perinteisestä suorasta mallista poikkeava aaltoilevien sivujensa vuoksi. Suomen Tervaleppä omistaa mallioikeudet kyseiseen design lauteeseen.

05 aalto

Leveä lankkulaude on uusimpiin saunatrendeihin kuuluva. Nämä erittäin leveät ja laadukkaat massiivilauteet saavat saunasi näyttämään modernilta ja tyylikkäältä. Näille lauteille haluat palata yhä uudelleen.

_MG_1384

Olemme Suomen Tervalepässä kehittäneet täysin uuden innovaation saunan valaisemiseksi. Valopaneeli on täysin uniikki ratkaisusaunan valaistukseen. Valopaneeli on tyylikäs ja moderni valaisinuutuus. Sen avulla saat valaistua saunasi mieluisella tavalla, käyttämällä valopaneelia seinässä tai vaikka koko katossa. Sinä saat toimia suunnittelijana omassa design saunassasi! Valopaneeli on mallisuojattu ja sitä et löydä muualta kuin meiltä.

 

Ilmankiertovaloelementti on helppo tapa tuoda näyttävyyttä saunaan. Elementin voi asentaa katon- ja/tai lattianrajaan ja siihen voidaan lisätä valaistus, jonka avulla luodaan tunnelmallinen ja perinteisestä poikkeava kokonaisuus.

Lankkulaude 200mm haapa

Kun haluat luoda leveää ja modernia ilmettä myös esimerkiksi seiniin ja kattoon on 120mm leveä STS paneeli sinulle oiva vaihtoehto. Paneeli on tehty erityisen kapealla 5mm raolla, jonka ansoista pinnasta tulee viivapaneelimainen vaikutelma.

pesuhuone

Näillä design tuotteillamme pääset hyvin alkuun. Suunnittelussa on kuitenkin hyvä kysyä asiantuntijoiden neuvoja. Apua saat vaivattomasti täältä tai soittamalla numeroon +358 20 763 9690.