Olemme muuttaneet! Uusi osoite Mittatie 23, 01260 Vantaa

Löylykiulut & -kauhat

 

kiulut

Saunaan löytyy nykyään laaja valikoima kiuluja ja kauhoja. Kuvassa Rentosaunan kiulut. Saunakiulun ja kauhan on oltava toimivat eli astian tulee olla kevyt ja helposti liikuteltava. Kahvan on hyvä olla puuta, jottei se kuumene. Lisäksi myös löylykauhan varsi on hyvä olla puuta. Markkinoilla on paljon eri muotoisia, -värisiä ja eri materiaaleista tehtyjä kiulusettejä. Esittelemme tässä tekstissä muutamia tyylikkäitä malleja.

Erilaisia värejä ja malleja

Rentosaunan saunakiulut samppanjan värinen alumiini sekä puolukan värinen alumiini, molempien settien puuosat lämpökäsiteltyä bambua. Hinnat alk. kiulu 36,95€, kauha 14,95€.

kiulu alumiini_puolukka_shampanja

Rentosaunan saunaämpärit tummanruskea alumiini sekä vaalea alumiinin harmaa, molempien settien puuosat bambua. Hinnat alk. ämpäri 34,95€, kauha 14,95€.

aluamparit

Kiulu Opa musta, materiaali on ruostumatonta terästä ja sisäpinta mattapintaiseksi harjattu. Kahva on mustaksi käsiteltyä pyökkiä. Myös löylykauhassa on mustaksi käsitelty pyökki kahva ja se on kiillotettua ruostumatonta terästä. Hinnat alk. kiulu 25,95€, kauha 8,95€.

kiulu opakauha opa

 

Kiulu House on valkoinen narukahvalla varustettu saaristolaishenkinen löylyastia. Siihen sopiva saunakauha House. Hinnat alk. kiulu 30,90€, kauha 14,95€.

 

kiulu housekauha house

Ideoita lahjaksi

Hyvä ideavaikka lahjaksi on viedä valmis saunasetti, jonka voi itse koota mieleisestään kiulu&kauha -seitistä sekä tyylikkäistä saunatekstiileistä (joista löydä lisätietoa täältä) tai vaikka saunanpesu- ja hoitoaineista. Lisäksi settiin voi valikoida vaikka laadukkaita peseytymistuotteita kuten saippuaa, pesuhansikkaan tai vaikka jalkojen hoitosetin tms.

Nautinnollisia löylyhetkiä!

varpaat