Olemme muuttaneet! Uusi osoite Mittatie 23, 01260 Vantaa

Saunan tekstiilit

Kauniita saunan tekstiilejä löytyy jokaiseen makuun. Laudeliinat, pefletit ja sauna tyynyt ovat mukava lahja esim. uuteen kotiin. Usein saunan materiaalien uudistamisen yhteydessä ihmiset haluavat uudistaa myös saunan tekstiilit. Tässä kirjoituksessa esittelemme muutamia tyylikkäitä saunatekstiilejä.

saunatekstiilitsaunatekstiilit2

Saunan lauteen on hyvä suojata laudeliinoilla. Tekstiilit tuovat muutenkin lämpöä ja pehmeyttä saunan sisustukseen. Kosteat laudeliinat ja muut tekstiilit on toki hyvä ottaa aina pois saunasta kuivumaan heti saunomisen jälkeen. Laudeliinojen lisäksi on lauteen pinnat hyvä suojata myös asianmukaisilla käsittelyaineilla, johon suosittelemme parafiiniöljyä, lisää saunan suojaamisesta voit lukea täältä.

Laudeliina House (hinnat alk. 24,95 Prisma)

pefletti House

Laudeliina Paanu (hinnat alk. 11,90 Lapuan Kankurit)

paanu_laudeliina

Laudeliina Kukkaniitty (hinnat alk. 12€ Pentik)

laudeliina Kukkaniittylaudelinna kukkaniitty 2

Saunatyynyt

Saunatyyny niskan takana tekee rentoutumisen saunassakin helpommaksi ja  miellyttävämmäksi.

Kotimaisen Jokipiin Pellavan saunatyynyt ovat turvallisia, pölyämättömiä ja valmistettu paloturvallisesta Ecosoft-kierrätyskuidusta. Samaa materiaalia käytetään täytteenä korkealaatuisissa kotimaisissa peitteissä ja tyynyissä, se on VTT:n tutkimuksissa luokiteltu parhaaseen SL1-luokkaan (vaikeasti syttyvä). Kaikki tyynyt ovat kooltaan 22 x 40 cm. (lähde: http://www.jokipiinpellava.fi/)

Liituraitatyyny (hinnat alk. 20€ Jokipiin pellava)

Saunatyyny

Tuulityyny (hinnat alk. 20€ Jokipiin pellava)

saunatyyny-pellava-vihrea

Paanutyyny (hinnat alk. 24,80€ Lapuan Kankuri)

paanu_saunatyyny

Myös tyylikkäillä pyyheliinoilla, matoilla ja muilla tekstiileillä saa pehmeyttä sauna- ja pesuhuonetiloihin. Ei muuta kun saunaa sisustamaan ja nauttimaan!

Lämpöhaapaa Talo KeKo -blogissaLaivanikkunaovi