Olemme muuttaneet! Uusi osoite Mittatie 23, 01260 Vantaa

Saunan tulevaisuus

Sauna on suomalaisten perinteisiin vahvasti sidottu rentoutumisen ja puhdistautumisen paikka. Sillä on aina paikkansa suomalaisessa kulttuurissa. Saunoihin on alettu panostaa viime vuosina yhä enemmän ja niistä onkin tullut keittiön ohella yksi suosituimmista sisustuskohteista suomalaiskodeissa.

_MG_3769-Edit_LRMantyharju-laivanikkunaovi

Maailmalla meidät tunnetaan saunoista ja tulevaisuudessa yksi huippu vientiartikkeleistamme voisi olla saunat ja laadukas saunarakentaminen. Vuosien kokemuksen myötä olemme havainneet, että suomalainen rakentaminen, etenkin eristäminen ja toimivaan ilmanvaihtoon liittyvät menetelmät ovat omaa luokkaansa. Näitä tietoja ja taitoja olisi hyvä viedä ulkomaille.

Lisäksi suomalainen saunadesign on omaa luokkaansa. Meillä on laaja valikoima kiuastoimittajia ja saunamateriaalien tarjoajia. Laadukkaat materiaalit ja loppuun asti hiottu tekniikka takaavat huippusaunoja, jollaisia on vaikea löytää muualta. Uskallammekin väittää, että yksi tulevaisuuden hitti vientituotteistamme voisi olla saunat ja niiden rakentaminen.

Sauna from Finland verkosto on rakennettu suomalaisen saunan edistäjäksi. Se on eri alojen eksperteistä koostuva verkosto, joka luo saunasta täysin uudenlaista liiketoimintaa. Sauna from Finlandin tavoitteena on luoda suomalaisesta saunakokemuksesta maailman paras! Sauna from Finland vauhdittaa verkostossa syntyneiden ideoiden toteuttamista ja vie niitä maailmalle. Verkosto järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, projekteja ja seminaareja eri puolilla Suomea. Sauna from Finladiin pääset tutustumaan täältä.