Suomalaista suunnittelua ja osaamista

Suomen Tervaleppä tuo markkinoille tammikuun lopussa monimuotoisen Q-TIO kalusteen ja uuden saunamalliston yhteistyössä kahden suomalaisen suunnittelijan kanssa.

laituri kuurassa

Tila- ja konseptisuunnittelija Anne Munkki ja teollinen muotoilija Jesse Laivo ovat suunnitelleet monimuotoisen ja elämyksellisen saunamalliston, joka julkistetaan tammikuussa 2014. Raikkaat ja tyylikkäät saunat koostuvat uudenlaisista saunarakenteista ja laadukkaista saunamateriaaleista, jotka kaikki löydät Suomen Tervalepän tuotevalikoimasta.

Malliston suunnittelijat Anne ja Jesse edustavat suomalaista huippuosaamista ja lisäksi yhteistyössä on mukana sauna- ja sisustusalan johtavia yrityksiä sekä alan ammattilaisia, joita tulemme esittelemään hankkeen edetessä.

Julkistetaan tammikuussa

Esittelemme 30. tammikuuta 2014 Q-TIO kalusteen sekä Q-TIO saunamalliston kaksi uutta saunaa.

Saunamalliston tarkoituksena on tarjota ihmisille elämyksiä sekä sysäyksen uudenlaiselle ajattelulle saunan erilaisten käyttötarkoituksien osalta. Tätä tilojen monimuotoistamiseen suuntaavaa ajattelua pohtii Anne Munkki omassa blogissaan, johon voit tutustua täällä.

Uudelle Q-tiolle myös sivut Facebookissa käy tykkäämässä täällä ja pääset seuraamaan Q-tion julkistamista ja saat heti ensimmäisten joukossa kaikki uusimmat uutiset.