Suomen Tervaleppä Oy ja Tulikivi aloittivat yhteistyön

Yrityksemme on tehnyt yhteistyösopimuksen kiukaiden myynnistä Tulikiven kanssa 1.7.2013. Tästä lähtien liikkeestämme on nyt mahdollista tilata laadukkaita ja tyylikkäitä Tulikivi-kiukaita.

Tulikivi on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja ja on hiljattain lähtenyt laajentamaan kiuasvalikoimaansa. Moderni muotoilu ja kekseliäät elektroniikkaratkaisut tarjoavat saunomisen aikana nautintoa jokaiselle aistille. Kiukaat tarjoavat esteettisen ulkonäön lisäksi miellyttävän saunanautinnon laadukkaiden löylyjensä ansiosta. Tulikivi-kiuas valikoiman näet tästä.

Tulikivi-kiukaiden huippuominaisuuksiin kuuluu myös tiettyjen kiukaiden todella pieni suojaetäisyys palaviin materiaaleihin, kuten lauteisiin. Tulikivi-kiukaat voi myös liittää taloautomaatiojärjestelmiin. Ne toimivat älykkäästi nykypäivänteknisten innovaatioiden ansiosta jolloin saunasta voi nauttia milloin ja missä vain. Kiukaat ovat aina valmiina tarjoamaan käyttäjälleen nautinnollisia saunahetkiä.

Kiukaat ovat nyt tilattavissa Suomen Tervalepän myymälään.
Pyydä meiltä tarjousta tästä tai puhelimitse numerosta: +358 20 763 9690, tai tule piipahtamaan myymälässämme Kivipyykintie 12, 01260 Vantaa.

Tulikiven Tuisku-kiuas. Kuvaajana Vesa Nikkanen

Nykyaikainen ja yksilöllinen muotoilu sekä luonnonkiviverhoilu kruunaavat aistillisen saunanautinnon.

www.tulikivi.fi