Valkoinen sauna on nyt IN!

Valkoinen – puhdas – raikkaus pukee nyt suomalaista saunaa. Valkoiset kiukaat, laatat sekä vaaleat puulajit ovat nyt jokaisen tämän kevään saunan sisustajan unelmia. Tässä jutussa esittelemme uusimmat tuulet saunan sisustamiseen.

Q-TIO_sauna_TALVI_003

 

Valkoiset kiukaat

Valkoiset kiukaat ovat tyylikäs ja perinteisestä poikkeava valinta. Valkoiset kiukaat markkinoille toi Tulikivi, jolla on jo laaja valikoima erilaisia valkoisia sähkökiukaita.

Tulikiven uudet kiukaat Huurre, Kuura ja Riite ovat muotoilultaan graafisia ja niiden pintamateriaali valukivi on kiukaissa ennennäkemätön. Uutuuskiukaissa leikitellään kylmän ja kuuman vastakohtaisuudella, sillä kiukaiden pintojen kuviot viittaavat lumeen ja jäätyvän veden kiderakenteeseen. Talvisin teemoin nimettyjen Kuuran, Riitteen ja Huurteen voimakas graafisuus on uutta kiuasmuotoilussa.

Huurre Kuura Riite

Lisää Tulikiven tyylikkäitä kiuasmalleja löydät täältä.

Q-TIO saunakonseptin talvisauna

Q-TIO saunakonseptin uudenlainen ilme huokuu raikkautta. Kuvan talvisaunassa Suomen Tervalepän puupinnat sts-paneelit, leveät lankkulauteet, valopaneeli sekä Q-TIO -kalusteet, Tulikiveltä kiukaat sekä Lapuan Kankureilta saunatekstiilit pehmeyttä ja tunnelmaa luomaan.

Q-TIO_sauna_TALVI_001

Q-TIO sopii moneen tilaan

Tila- ja konseptisuunnittelija Anne Munkki ja teollinen muotoilija Jesse Laivo suunnittelivat markkinoille uudenajan Q-TIO kalusteen, joka toimii saunan lisäksi myös muissa tiloissa. Tässä muutama hauska idea Q-TIOn hyödyntämiseen.

20140204 HELSINKI Q-tio. Promotional picture. Picture: Ismo Henttonen.Q-TIO_sauna_TALVI_004

Saunatekstiilit

Lapuan kankureiden kauniit saunatekstiilit ovat laadukkaita ja ne on helppo tilata yrityksen sivuilta. Kuvan Paanu laudeliinat ja saunatyynyt ovat Marja Rautiaisen suunnittelemia.

paanu_laudeliinapaanu_saunatyyny

Enemmän saunatekstiileistä kirjoitimme blogissamme edellisessä 17.3 Saunan tekstiilit -jutussa.